Un copil în vârstă de nouă ani a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri, în judeţul Constanţa, după ce s-a urcat într-un cireş şi s-a dezechilibrat. A fost scos, fiind dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au anunţat că pacientul este conştient, a suferit un traumatism abdominal şi va fi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa cu elicopterul SMURD.

De asemenea, cei doi adulţi care au încercat să salveze copilul au fost scoşi din fântână.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Copilul a ajuns în fântână după ce s-a urcat într-un cireş, s-a dezechilibrat şi a căzut.

UPDATE: ”Salvatorii au reuşit extragerea copilul din fântână, conştient şi, cooperant. A fost predat echipajelor medicale pentru evacuare de specialitate”, au mai transmis autorităţile din Constanţa. 

În prezent se lucrează pentru scoaterea celor doi adulţi care au intrat după copil în fântână. 

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că în fântâna respectivă, cu diametrul de aproximativ un metru şi jumătate, au intrat şi doi adulţi. Pompierii acţionează pentru scoaterea celor trei persoane. Fântâna nu are apă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit ISU Constanţa, evenimentul s-a petrecut în localitatea Mireasa.

La faţa locului s-au deplasat două maşini de descarcerare, un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii încearcă scoaterea copilului din fântână. El este conştient şi comunică cu salvatorii săi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.