Trupa byron a lansat, vineri, piesa „Memento", un cântec despre trecerea timpului, despre ignorarea prezentului şi despre anxietăţile pe care le trăim cu toţii în această perioadă. „Memento" este primul single de pe al 8-lea album byron, ce urmează să fie lansat în toamna acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După ultimul concert din turneul Nouă a venit cineva la mine şi mi-a spus că ar trebui să mă îndrăgostesc, să plec în lume, să fac cumva să prind şi pozitivismul din aer şi să-l traduc în muzică. Avea dreptate, prea mi-am făcut un obicei din a vorbi despre lucrurile mai puţin pozitive din vieţile noastre. O săptămână mai târziu ne închideam cu toţii în case, laolaltă cu anxietăţile şi fricile pandemiei. În primul an n-am putut să scriu mai nimic. În al doilea însă am răbufnit. Tăcerea devenise de nesuportat. Am scos din mine tot ce era de scos şi am umplut sertarele cu o mulţime de cântece noi. Învârtitul ăsta între aceiaşi pereţi nu mi-a îngăduit nicidecum să prind pozitivismul din aer, dar m-a făcut să mă gândesc mai în adâncime la misterul existenţei noastre în acest timp şi loc. Şi n-am putut să nu mă mir cum luăm noi totul for granted, ca şi cum altfel n-ar putea fi, sau cum ne uităm spre trecut cu nostalgie şi spre viitor cu speranţă, ignorând total prezentul”, declară Dan Byron.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei


"Memento" este disponibil pentru streaming şi download pe toate platformele de distribuţie digitală: https://lnk.to/byron-memento

Artwork-ul piesei este realizat de clăparul trupei, 6fingers, pornind de la o fotografie de Cristina Oltean (https://www.facebook.com/elegantlytasted).

Piesa este înregistrată, mixată şi masterizata la Unda Recording în Bucureşti de către Dan Georgescu. Lyric video-ul este realizat de Laszlo Demeter.

Trupa byron este formată din: Dan Byron - voce, chitarra, flaut, Sergiu „6” Mitrofan - pian, chitară, voce, Dan Georgescu - chitară, Laszlo Demeter - bas, Andrei Ilie - tobe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.