Eminem le oferă fanilor o primă piesă de pe cel de-al 12-lea album al său, "The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)", care va fi lansat în această vară, odată cu lansarea primului single "Houdini".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eminem primeşte un mesaj telefonic de la managerul său Paul Rosenberg în care acesta îşi exprimă dezgustul faţă de albumul care va fi lansat. "Hei Em, sunt Paul. Am ascultat albumul... Mult noroc, eşti pe cont propriu", spune Rosenberg.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Houdini" este oarecum o revenire la single-ul său din 2002 "Without Me", care începe cu rimele: "Guess who’s back, back again/ Shady’s back, tell a friend". Piesa, produsă de Eminem şi de colaboratorul său de lungă durată Luis Resto, citează "Abracadabra" a lui Steve Miller Band pe refren şi face referire la incidentul cu armă al lui Megan Thee Stallion pe una dintre replici. "If I was to ask for Megan Thee Stallion if she would collab with me/ Would I really have a shot at a feat? I don’t know, but I’m glad to be, back", redă el.

Eminem alimentează controversele, făcând referire la persoanele transsexuale, la RuPaul şi numindu-şi propriii copii "puşti".

Videoclipul este un omagiu direct adus piesei "Without Me", Eminem păşind într-un portal în anul în care a fost lansat cântecul. Videoclipul, filmat în stil de bandă desenată, la fel ca şi videoclipul pentru "Without Me", îi are ca invitaţi pe 50 Cent, Pete Davidson, Dr. Dre, Snoop Dogg şi Alchemist, printre mulţi alţii.

Detaliile legate de "The Death of Slim Shady" au fost relativ puţine de când a anunţat albumul luna trecută. În martie, colaboratorul său Dr. Dre, a participat la emisiunea "Jimmy Kimmel Live!" şi a dezvăluit că Eminem lucrează la un nou proiect şi că a lucrat la mai multe melodii care ar urma să fie incluse pe acesta. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.