Beyoncé a prezentat o melodie inedită intitulată „My House”, pentru a însoţi promovarea filmului său „Renaissance: a Film by Beyoncé” care va ajunge vineri în cinematografele din întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un omagiu adus oraşului ei natal Houston, Texas, melodia a fost folosită în genericul de final al filmului „Renaissance”. Acesta este primul single al lui Beyoncé de la lansarea albumului „Renaissance”, în 2022.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Înainte ca „Renaissance” să ajungă în cinematografe, Beyoncé şi-a prezentat filmul în cadrul a două avanpremiere, una la Los Angeles şi una la Londra, la care şi-a făcut apariţia cântăreaţa Taylor Swift.

În parte documentar, în parte film de concert, „Renaissance: A Film by Beyoncé” priveşte retrospectiv turneul mondial care s-a încheiat în octombrie cu 56 de concerte.

Cu 580 de milioane de dolari strânşi, „Renaissance World Tour” a devenit turneul cu cele mai mari încasări din istorie al unei artiste (eclipsând „Sticky & Sweet Tour” al Madonnei).

Între spectacolele de pe scenă şi concertele din culise, filmul „Renaissance” oferă, de asemenea, o fereastră către viaţa privată a vedetei pop, care apare alături de mama ei, Tina Knowles, de soţul ei, Jay-Z, şi de fiica ei, Blue Ivy, în timpul unei vacanţe în familie pe Coasta de Azur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.