Curtea de Conturi a României trece printr-un amplu proces de transformare şi modernizare a instituţiei, în care accentul este pus pe îmbunătăţirea performanţei în sectorul public, a declarat vicepreşedintele Curţii Lucian Heiuş la Întâlnirea Preşedinţilor SAI-urilor din Iniţiativa celor Trei Mări (3SI), organizată în perioada 4-6 decembrie la Oficiul Suprem de Audit al Poloniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Curtea de Conturi a României trece printr-un amplu proces de transformare şi modernizare a instituţiei, în care accentul este pus pe îmbunătăţirea performanţei în sectorul public. Schimbul de experienţă şi de bune practici constituie o componentă importantă în acest proces şi am vrea, pe această cale, să salutăm iniţiativa forumului profesional şi să ne arătăm toată deschiderea pentru a participa la realizarea de audituri paralele sau comune în domeniile de energie, transport şi infrastructură digitală, prioritare în cadrul Iniţiativei celor Trei Mări. Suntem convinşi că doar printr-un efort comun putem contribui la creşterea impactului auditului public extern”, a declarat Lucian Heiuş, vicepreşedintele Curţii de Conturi, la întâlnirea preşedinţilor Instituţiilor Supreme de Audit din Iniţiativa celor Trei Mări (3SI).
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Priorităţile definite la ultimul summit 3Sl organizat anul acesta la Bucureşti au reafirmat viziunea comună a preşedinţilor şi reprezentanţilor la nivel înalt ai celor douăsprezece state participante la Iniţiativa celor Trei Mări (I3M) - Austria, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia,Slovacia, Slovenia şi Ungaria - privind crearea unui cadru eficient de cooperare pentru a promova rezilienţa în domeniile energie, transport şi infrastructură digitală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.