Ford Motor a redus preţurile SUV-ul său electric Mustang Mach-E cu până la 8.100 de dolari, după ce vânzările au scăzut puternic în ianuarie, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Versiunea Mach E a modelului anului 2023 are acum un preţ de vânzare cu amănuntul sugerat de 39.895 USD, în scădere de la 42.995 USD.

Versiunea de vârf Mach-E GT va costa cu aproximativ 7.600 USD mai puţin, respectiv 52.395 USD.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Alte versiuni, inclusiv versiunea premium cu autonomie extinsă, vor avea un preţ mai mic cu 8.100 USD, până la 48.895 USD.

Ford a spus că reducerile de preţ au loc pe măsură ce producătorul auto continuă ”să se adapteze la piaţă pentru a obţine combinaţia optimă de creştere a vânzărilor şi valoare pentru clienţi”.

Producătorul de automobile din Dearborn, Michigan, a declarat că vânzările Mach-E în SUA au scăzut cu 51% în ianuarie, până la 1.295.

Mach-E şi-a pierdut eligibilitatea pentru un credit fiscal de 3.750 de dolari la 1 ianuarie, după intrarea în vigoare a noilor cerinţe de aprovizionare cu baterii ale Departamentului Trezoreriei SUA, care vizează reducerea lanţului de aprovizionare a vehiculelor electrice din China.

Numeroase alte modele au pierdut la rîndul lor creditele fiscale.

Săptămâna trecută, Trezoreria a declarat că a rambursat dealerilor de automobile aproximativ 135 de milioane de dolari ,plăţi în avans, pentru creditul fiscal pentru vehiculele electrice de consum, la punctul de vânzare, până pe 6 februarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.