În prag de sărbătoare, SensoDays ne prezintă arta "smart hosting"şi oferta sa completă pentru masa de Paşte. Pentru români, Paştele reprezintă una dintre cele mai importante sărbători, iar masa festivă este locul în care ne întâlnim pentru a petrece şi a ne bucura de momentele alături de cei dragi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SensoDays vine în întâmpinarea acestei tradiţii cu o gamă vastă de produse, de la măsuţe de cafea şi scaune dining design, până la porţelanuri, pahare şi tacâmuri, dar şi textile elegante. Pe SensoDays veţi găsi totul pentru a organiza un "super family gathering" care să încânte simţurile şi să creeze amintiri de neuitat.

Inspiraţi-vă din sugestiile de mai jos şi găsiţi exact ceea ce se potriveşte căminului vostru, aducând un boost de prospeţime şi rafinament.

 

Eleganţă la masa de sărbătoare cu produsele premium SensoDays

La SensoDays, aranjarea mesei cu produse de calitate premium este esenţială pentru sărbătorile de Paşte. Totul se desfăşoară în jurul acestei mese festive, unde ne bucurăm de delicioasele preparate tradiţionale şi unde creăm şi împărtăşim amintiri cu cei dragi. Pentru acest spaţiu special, SensoDays oferă o gamă variată de produse premium, printre care se numără pahare handmade de la Zwiesel, feţe de masă antipată de la Sander şi tacâmuri de la Sambonet, fabricate în Italia, până la mese şi scaune dining, cum sunt cele de la Stressless.

Atmosfera specială se conturează cu parfumurile ambient şi decoraţiunile SensoDays

 

Crearea unei atmosfere plăcute devine o realitate prin intermediul parfumurilor ambient, decoraţiunilor de sezon şi a seturilor de lămpi catalitice ce îmbină designul special şi aromele îmbietoare cu funcţionalitatea. Branduri precum Maison Berger si Villeroy and Boch devin aliaţii ideali pentru a transforma orice încăpere într-un sanctuar al confortului şi al eleganţei.

De la arome proaspete şi revigorante până la nuanţe calde şi primitoare, fiecare detaliu este gândit pentru a sublinia atmosfera unică a fiecărui sezon şi a fiecărei sărbători. Toate elemente aduc un plus de farmec şi rafinament, transformând fiecare moment într-o experienţă de neuitat.

Cadouri deosebite, perfecte pentru Paşte? Inspiraţia vine tot de la SensoDays!

 

În această perioadă, nu uitaţi de surprizele pentru cei dragi. SensoDays vine cu soluţii ideale pentru a impresiona. Pe SensoDays aveţi o varietate de produse potrivite pentru a fi oferite cadou: tacâmuri elegante, seturi de pahare rafinate, decoraţiuni şi alte cadouri selecte.

SensoDays se dovedeşte a fi partenerul de neînlocuit şi în timpul sărbătorilor pascale, asigurând o ofertă completă de produse pentru a transforma orice reuniune familială într-un eveniment memorabil.

 

Oferind totul pentru o experienţă completă, cu piese deosebite şi elegante, SensoDays îşi îndeplineşte promisiunea de a aduce originalitate şi rafinament în fiecare cămin. Prezent în peste 300.000 de locuinţe ale românilor, SensoDays reprezintă un partener de încredere, dedicat să ofere frumuseţe şi confort în fiecare colţ al ţării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.