Premierul Marcel Ciolacu afirmă, în mesajul de Paşte, că această sărbătoare este ”o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru”. ”Învăţămintele creştine ne amintesc că împreună putem să depăşim greutăţile vieţii şi ne dau speranţă într-un viitor mai bun”, adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sfânta Sărbătoare a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, aşteptată astăzi cu bucurie de creştinii ortodocşi, greco-catolici, de rit vechi, penticostali, baptişti, creştini după evanghelie, din toată lumea, simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depăşirea suferinţelor şi speranţa vieţii veşnice. Este o celebrare a comuniunii, care ne îndeamnă la solidaritate şi grijă faţă de aproapele nostru. Învăţămintele creştine ne amintesc că împreună putem să depăşim greutăţile vieţii şi ne dau speranţă într-un viitor mai bun”, a arătat Ciolacu, în mesajul de Paşte.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El a subliniat că, pentru români, această sărbătoare este una a familiei.
 
”Paştele la noi, românii, este, tradiţional, sărbătoarea familiei. Este momentul în care ne adunăm în jurul mesei, toate generaţiile, de la cei mai vârstnici până la cei mai tineri, pentru a ne bucura împreună de Învierea Domnului. Credinţa uneşte prin iubire şi iertare. Transmit, tuturor, urări de pace şi sănătate, iar credincioşilor care sărbătoresc în aceste zile Paştele, le doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi! Hristos a înviat!”, a conchis premierul.
 
El a postat pe Facebook mai multe fotografii de la slujba de Înviere la care a participat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.