Doi interlopi din judeţul Gorj au ajuns în arest, fiind cercetaţi după ce, din cauza unor conflicte mai vechi, au ajuns să se bată în stradă, iar apoi unul dintre ei a lansat ameninţări, prin intermediul reţelelor de socializare, la adresa rivalului său, a copilului şi soţiei acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cei doi au ajuns în atenţia Poliţiei în urma unui scandal care a avut loc în oraşul Ţicleni din judeţul Gorj la începutul acestei săptămâni. Atunci, mai mulţi bărbaţi au avut un conflict violent pe stradă poliţiştii ridicând şi ducând la Poliţie persoane de pe raza localităţilor Rovinari, Fărcăşeşti, Bâlteni, Teleşti, identificate la faţa locului. Printre suspecţi se numără şi un interlop în vârstă de 41 de ani din localitatea Bîtleni, care a fost reţinut, sâmbătă, în urma administrării probatoriului. 
Suspectul a reclamat, la rândul său, la Poliţie faptul că unul dintre rivalii săi, cu care are conflicte mai vechi, l-a ameninţat public.
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
 
„La data de 11 mai a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin plângere de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bâlteni şi de soţia sa, cu acelaşi domiciliu, cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din oraşul Rovinari, prin intermediul unor videoclipuri postate în dimineaţa aceleiaşi zile, pe o reţea de socializare, la secţiunea ,,poveste”, le-ar fi adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă şi agresiune sexuală, atât la adresa celor doi, cât şi la adresa fiului minor al acestora”, informează. duminică, oficialii Poliţiei judeţene Gorj. 
 
Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de 34 de ani, pe raza oraşului Rovinari, în incinta unui local. 
„În interiorul localului, pe una dintre mese, au fost descoperite mai multe bunuri, despre care bărbatul a declarat că îi aparţin, iar printre acestea se afla şi un cuţit tip briceag, obiect considerat periculos a fi deţinut în spaţii publice. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de bărbatul din Rovinari, pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri legale”, precizează Poliţia Gorj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.