Salvatori de la mai multe instituţii din judeţul Bistriţa Năsăud au intervenit, sâmbătă după amiază, pentru recuperarea unei femei care a căzut zeci de metri în gol, pe un traseu din munţii Rodnei. Turista a fost găsită decedată. Potrivit reprezentanţilor Salvamont, aceasta a căzut în gol 200 de metri. La faţa locului fusese direcţionat şi un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

 

UPDATE -  Primele echipaje au ajuns la locul accidentului, însă turista a fost găsită decedată. Potrivit reprezentanţilor Salvamont, aceasta a căzut în gol 200 de metri. La faţa locului fusese direcţionat şi un elicopter SMURD.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, salvamontişti şi jandarmi din judeţul Istriţa Năsăud intervin, sâmbătă după amiază, pentru recuperarea unui bărbat care a căzut 30 de metri în gol, pe un traseu din munţii Rodnei.

„Un echipaj de pompieri ce încadrează şenilata, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Staţia Sângeorz-Băi, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rodna, un echipaj Salvamont şi echipaje din cadrul Jandarmeriei Bistriţa intervin în munţii Rodnei, zona Poiana cu Narcise unde o turistă în vârstă de aproximativ 50 de ani a căzut în gol, aproximativ 30 de metri, de pe traseul de creastă al muntelui”, informează ISU Bistriţa Năsăud.

Din primele informaţii de la locul accidentului arată că victima este inconştientă. La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea este în desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.