Un accident grav a avut loc, duminică seara, pe Podul Basarab din Capitală, potrivit informaţiilor care circulă pe reţelele de socializare ieşirea spre cartierul Militari fiind blocată. La faţa locului se află multe echipaje de poliţie, pompieri, ambulanţe. Din primele informaţii, 7 persoane rănite au fost duse la Spitalul Floreasca, starea lor nefiind gravă. Reprezentantul ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că la intervenţie au participat cinci ambulanţe SMURD. Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei transmite, duminică, despre accidentul care a avut loc pe Podul Basarab, că şoferul autovehiculului implicat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit balustrada de protecţie a pasajului, iar în urma impactului, maşina s-a răsturnat pe o parte. Din eveniment a rezultat rănirea a şapte persoane care se aflau în autovehicul, fiind transportate la spital, transmite, Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Accident pe Podul Basarab - Poliţia Rutieră a Capitalei: Conducătorul autovehiculului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit balustrada de protecţie a pasajului / În urma impactului, maşina s-a răsturnat pe o parte

UPDATE - Plutonierul Murea Vasile, subofiţer tehnic principal la ISU Bucureşti-Ilfov, a declarat pentru News.ro că este vorba de un accident rutier, cu un autoturism răsturnat, cu 7 victime, dintre care două s-au autoevacuat şi cinci au fost extrase de către pompieri, fiind blocate, nu incarcerate.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Cele şapte persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 60 de ani au fost transportate la spital”, a precizat reprezentantul ISU. 

El a mai afirmat că forţele angrenate ale pompierilor au fost două autospeciale, două echipaje de terapie intensive mobilă, 5 ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Circulaîia în zona Podului Basarab este blocată, duminică seară, pe breteaua de ieşire spre Militari, în urma unui accident, la faţa locului aflându-se mai multe maşini de intervenţie de la Poliţie, Pompieri, ISU şi patru ambulanţe.

O maşină implicată în accident este răsturnată, pottivit imaginilor postate pe Facebook.

Se circulă doar pe ieşirea spre Şoseaua Grozăveşti.

Din primele informaţii, 7 persoane rănite au fost duse la Spitalul Floreasca, starea lor nefiind gravă. Deocamdată nu există nicio comunicare oficială din partea autorităţilor.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.