Actriţa Whoopi Goldberg, care l-a întâlnit pe Papa Francisc în octombrie 2023, a profitat de ocazie să-i ofere un rol Suveranului pontif în filmul "Sister Act 3". A fost un moment memorabil pentru actriţa şi prezentatoarea americană, care spera de mult timp la această onoare - unsprezece ani, după cum a mărturisit ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Whoopi Goldberg, a cărei îndrăzneală este binecunoscută, a profitat de întâlnirea sa pentru a promova "Sister Act 3", oferindu-i Papei şansa de a lua parte la comedia care urmează să ajungă în cinematografe în 2025. Potrivit acesteia, Suveranul pontif este un "fan" necondiţionat al destinului cântăreţei de cabaret Dolorès Van Cartier care, atinsă de har, a devenit sora Marie Clarence, sufletul corului mănăstirii din San Francisco.

Femeia care a fost apreciată la nivel internaţional pentru interpretarea carismaticului personaj Sora Marie-Clarence din "Sister Act" a fost profund impresionată de personalitatea suveranului pontif. "Este exact ceea ce speram, un Papă pentru toată lumea. Pentru toate religiile şi asta mi-a plăcut. Am vrut să-i mulţumesc pentru prietenii mei homosexuali şi divorţaţi, pentru că mi-a spus: 'Ascultă, Dumnezeu te iubeşte, indiferent ce ai făcut, întoarce-te în Biserică'", a povestit ea pe reţelele de socializare.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Nu lipsit de simţul umorului, Papa ar fi răspuns la această propunere a lui Whoopi Goldberg. În acest film, Whoopi Goldberg ar trebui să lupte împotriva influenţei nefaste a mafiei.

Pare puţin probabil ca Papa să accepte să joace într-o comedie, chiar şi în propriul său rol. Între timp, Whoopi Goldberg a promis că partenerii ei din filmul original din 1992 vor reveni în acţiune. Au trecut 30 de ani, dar Maggie Smith, Kathy Najimy şi Wendy Makkena ar trebui să se regăsească în distribuţie pentru a-i aduce un omagiu Papei Francisc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.