Muzeul Fotbalului, dedicat fotbalului din Europa Centrală şi de Est, participă pentru al doilea an consecutiv la Noaptea Muzeelor, ediţia 20. Intrarea va avea preţ unic în noaptea de 18 spre 19 mai - 20 de lei pentru copii şi adulţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizitatori sunt aşteptaţi si anul acesta cu o experienţă unică în Centrul Vechi al Bucureştiului.

3.000 de vizitatori de Noaptea Muzeelor la Muzeul Fotbalului

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Anul trecut, în doar şase ore de program special dedicat primei participări la Noaptea Muzeelor, peste 3000 de oameni, adulţi, tineri copii şi vârstnici au trecut pragul Muzeului Fotbalului. Atracţiile principale au fost mănuşile cu care Helmuth Duckadam a apărat în finala Cupei Campionilor din 1986 câştigată de Steaua în faţa Barcelonei şi, fireşte, şansa de a se fotografia cu marele portar, care a fost gazda evenimentului.

Ce se vede la Muzeul Fotbalului la Noaptea Muzeelor anul acesta

Repere din istoria fotbalului, proiecţii care îţi fac pielea de găină, tricouri purtate de marii fotbalişti marcate de dorinţa victoriei, baloane prăfuite de pământul deceniilor trecute, fanioane ale celor mai îndârjiţi fani, obiecte de colecţie unicat, într-un cuvânt, o altă lume în care poţi pătrunde pentru câteva momente într-una dintre cele mai animate nopţi din an.

Amenajat pe cinci etaje, într-o clădire istorică din Centrul Vechi al Bucureştiului, Muzeul Fotbalului găzduieşte obiecte de colecţie unice în Europa Centrală şi de Est, de la tricouri şi obiecte personale ale lui Hagi, Popescu, Maradona sau Ronaldo, până la evoluţia mingii de fotbal din 1930 până în prezent.

În plus, vizitatorii se vor putea bucura de Experience Room, unde vor viziona proiecţii ale momentelor-cheie din fotbal, Interactive Room, unde pot intra în pielea comentatorilor sportivi sau pot da interviuri la masa presei şi Practice Room, unde îşi vor putea exersa abilităţile de fotbalişti.

Invitaţi-surpriză din lumea fotbalului la Noaptea Muzeelor

Personalităţi din lumea fotbalului vor fi în vizită la Muzeul Fotbalului iar vzitatorii se vor putea bucura de autografe şi selfie-uri alături de unele dintre numele marcante din fotbalul românesc.

Program şi bilete
18 mai, ora 15:00 - prima oră de vizitare
19 mai, ora 2:00 - ultima oră de intrare
Preţ unic - 20 ron copil sau adult

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul https://footballmuseum.ro/ sau direct de la recepţie.

Vizitatorii sunt aşteptaţi în 18 mai, începând cu ora 15.00 la Muzeul Fotbalului, pe strada Gabroveni 24 din Centrul Vechi al Bucureştiului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.