Sportivii români au obţinut rezultate de excepţie, 21 de clasări pe podium, în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024, competiţie care se desfăşoară la Santa Susanna, în Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lotul României a câştigat 11 medalii de aur, şase de argint şi patru de bronz.

Medaliile de aur au fost câştigate de Safier Koorndijk-Iancu, Ciprian Borcan, Andrei Pop, Dragoş Enuţă, Ionuţ Lepădatu şi Vlad Dumitru.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Sport, este cel mai bun început de competiţie realizat vreodată de sportivii români la un concurs de anvergură europeană, în condiţiile în care la această ediţie participă peste 1000 de sportivi din peste 40 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.