Echipa engleză Manchester City a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, fornaţia Leeds United, într-un meci al etapei a 35-a din Premier League. În cadrul aceleiaşi etape, Chelsea s-a impus în deplasare, 3-1 cu Bournemouth.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Haaland nu a mai înscris pentru Manchester City, a făcut-o însă Ilkay Gundogan, care a reuşit o dublă şi a adus o victorie muncită pentru echipa lui Guardiola. În ultima parte a reprizei secunde, Leeds a dominat şi a marcat prin Rodrigo, după ce cu un minut mai înainte, în minutul 84, Ilkay Gundogan a ratat o lovitură de la 11 m. Pe banca lui Leeds United s-a aflat, pentru prima oară în acest sezon, noul antrenor, Sam Allardyce. În clasament Manchester City este pe locul 1, cu 82 de puncte, urmată de Arsenal, cu 38.

Chelsea Londra a reuşit prima victorie după şase meciuri consecutive pierdute. Londonezii s-au impus pe finalul meciului cu Bournemouth şi ocupă locul 11, cu 42 de puncte.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Rezultatele meciurilor disputate sâmbătă în cadrul etapei a 35-a:

Bournemouth – Chelsea 1-3 (Viña 21 / Gallagher 9, Badiashile 82, Joao Felix 86);

Manchester City – Leeds United 2-1 (Ilkay Gundogan 19, 27 / Rodrigo 85);

Tottenham – Crystal Palace 1-0 (Kane 45+1);

Wolverhampton – Aston Villa 1-0 (Toti 9).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.