Iulian Dumitrescu cataloghează drept „lecţie de ticăloşie” susţinerile PSD Prahova conform cărora el ar fi venit cu un bolid de lux în valoare de 400.000 de euro la evenimentul de lansare a candidaturilor reprezentanţilor PNL Prahova la alegerile locale. Dumitrescu susţine că maşina a fost ”adusă” de cei de la PSD pentru a fi fotografiată în centrul Ploieştiului, în apropierea locului în care s-a desfăşurat lansarea candidaţilor PNL, politicianul susţinând că s-a deplasat la acel eveniment cu „maşina personală”,un Range Rover.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Într-o declaraţie scrisă dată publicităţii luni prin intermediul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu acuză „clanul mafiot Cosma” – cu referire la fostul preşedinte a Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma şi la fiul acestuia, fostul deputat PSD Vlad Cosma – că a răspândit informaţii false legate de autovehiculul cu care Dumitrescu a ajuns la Ploieşti, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova care a avut loc vineri, 10 mai în sediul Palatului Administrativ din Ploieşti.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
„Printr-un comunicat de presă al PSD Prahova, clanul mafiot Cosma a servit nu doar judeţului nostru, ci întregii Românii o nouă lecţie de ticăloşie politică asezonată cu minciuni, fake news şi intoxicări. De altfel, acesta este modul lor de operare în ultimele trei luni şi jumătate. PeSeDiştii prahoveni, disperaţi că vor pierde şi aceste alegeri, încearcă să creeze continuu scandal. (...) Au adus un Lamborghini al unui cetăţean din Ploieşti, l-au parcat în apropierea locului de desfăşurare a avenimentului şi au minţit că îmi aparţine şi că aş fi venit la eveniment cu el. Există şi filmări de la momentul respectiv care dovedesc că am venit şi am plecat cu maşina mea personală, un Range Rover”, se arată în declaraţia lui Iulian Dumitrescu. 
El spune că Virgiliu Nanu, candidatul PSD Prahova pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova „a susţinut” că Dumitrescu are interdicţie să intre în sediul Consiliului Judeţean, liderul PNL Prahova precizând că acesta este un „lucru cât se poate de fals şi care a fost certificat şi de Poliţie”. 
„La fel au susţinut că, în contextul controlului judiciar, mi-ar fi interzis să vorbesc cu preşedintele interimar al CJ Prahova, Dumitru Tudone. Ceea ce este, evident, fals. Perpetuarea acestei intoxicări este cu atât mai stupidă cu cât evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Prahova a fost transparent şi transmis pe toate canalele de comunicare online”, mai susţine Iulian Dumitrescu.
Acesta respinge acuzaţiile conform cărora jurnalişti care aparţin unor entităţi de presă critice la adresa sa ar fi fost „sechestraţi” într-un hol al clădirii în care funcţionează Consiliul Judeţean Prahova şi unde a avut loc lansarea candidaţilor PNL, susţinând că jurnalista care acuză că a fost sechestrată „s-a închis cu cheia acolo şi a sunat la 112” apelul acesteia la poliţie fiind făcut, conform oficialului PNL, „în jurul orei 19.30, după ce evenimentul de lansare a candidaţilor PNL era deja încheiat”. 
„Din punctul meu de vedere, avem de-a face cu o campanie foarte periculoasă de a pune presiune pe Justiţie sau de a induce în eroare organele judiciare. Voi sesiza CSM în această speţă, să vedem ce reacţie au instituţiile abilitate ale statului. Toate aceste ticăloşii nu fac altceva decât să dovedească toxicitatea acestor mafioţi grupaţi în jurul familiei Cosma şi care au acaparat total PSD Prahova”, mai susţine preşedintele PNL Prahova, inculpat pentru luare de mită şi fals.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.