Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care candidează din partea Alianţei Dreapta Unită pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, anunţă, luni, că i-au fost vandalizate afişele de campanie amplasate în centrul municipiul Suceava.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Afişele mele de campanie au fost vandalizate în centrul Sucevei! Individul din imagine mi-a vandalizat afişul de campanie la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava! Afişul meu era amplasat perfect legal pe zona de panotaj din parcul «Trei Bărboşi» din municipiul Suceava, în apropierea magazinului «Bucovina». După ce a ras afişul cu un şpaclu, semn că individul era pregătit de acţiunea de vandalizare şi gestul a fost unul premeditat, acesta a părăsit zona în trombă la volanul Daciei Logan de culoare albă din imagine”, a scris, luni, pe Facebook, deputatul USR Emanuel Ungureanu, distribuind imagini.

Candidatul Alianţei Dreapta Unită anunţă că va sesiza Poliţia.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Îi anunţ pe suceveni că voi lupta cu mafia PNL Flutur de la Suceava, cu toate mijloacele legale. Nu pot fi intimidat. Sucevenii s-au săturat de mafioţi şi vor vota în 9 iunie oamenii cinstiţi şi competenţi de pe listele Alianţa Dreapta Unită, pe toate cele 5 buletine de vot”, a mai scris Ungureanu.

Acesta cere să fie contactat de persoanele care pot oferi detalii despre bărbatul suspectat de vandalizarea afişelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.