Alianţa Dreapta Unită a lansat, sâmbătă, candidaturile lui Călin Stan pentru Primăria Bistriţa şi a lui Ionuţ Simionca pentru Preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. La evenimentul de lansare au participat Cătălin Drulă, preşedintele USR şi Eugen Tomac, preşedintele PMP, alături Dan Barna şi mai mulţi candidaţi ai alianţei. „Conturăm şi aici, ca în toată ţara, alternativa la un regim vechi şi corupt care ţine România pe loc. E vorba de PSD-PNL, care conduce acest judeţ”, a spus Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Conturăm şi aici, ca în toată ţara, alternativa la un regim vechi şi corupt care ţine România pe loc. E vorba de PSD-PNL, care conduce acest judeţ. Şi aici avem baroni, şi aici avem corupţie, şi aici avem ameninţări, stagnare şi lipsă de dezvoltare. E timpul pentru o guvernare de dreapta în România - atât în România, judeţe, oraşe. Venim cu un mesaj de speranţă şi vrem să spargem o poveste inventată - aceea că România nu are o alternativă. Are şi se numeşte Dreapta Unită”, a spus Cătălin Drulă, conform comunicatului de presă al USR.

Liderul opoziţiei a arătat ce a însemnat USR la guvernare în 8 luni şi ce înseamna Dreapta Unită în oraşele conduse de primarii USR: „Am avut un guvern de dreapta cu USR - şi de acolo a ieşit PNRR, cel mai amplu plan de ţară. Bani pentru spitale, autostrăzi şi şcoli. În 8 luni am arătat ce se poate face. Vedem ce înseamnă o guvernare a dreptei unite în oraşele conduse de USR - cinste, onestitate, o luptă curajoasă cu mafiile. Adică modernitate într-un cuvânt. Asta e propunerea pe care Alianţa Dreapta Unită o aduce României în 2024. Alegerea unei Românii moderne.”

Eugen Tomac, lider PMP, a transmis un mesaj despre importanţa alegerilor din acest an şi a spus că „România se află într-un moment de răscruce”.

„Bătălia este complicată şi dură pentru că vizează viitorul ţării şi avem în faţă două opţiuni: una a stagnării şi a sărăciei, şi alta a dezvoltării şi prosperităţii. Pentru PSD şi PNL nu ar fi nicio dramă dacă ar mai pleca alţi 4 milioane de români. Electoratului de dreapta îi spunem un lucru clar - un vot pentru PNL este un vot pentru PSD.”, a completat Tomac, potrivit sursei citate.

Ionuţ Simionca este antreprenor şi a lucrat în Statele Unite ale Americii, dar s-a întors în ţară din dorinţa de a schimba în bine Bistriţa - Năsăud.  A absolvit un master la Facultatea de Administraţie Publică din cadrul SNSPA şi are multe proiecte pentru dezvoltarea judeţului. Îşi doreşte ca fiul său să trăiască în Bistriţa-Năsăud şi să nu fie nevoit, la fel cum a fost el, să părăsească ţara. Din funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean se va lupta în continuare pentru finalizarea Autostrăzii Nordului, care conţine şi centura Bistriţei.

Călin Stan are 33 de ani şi este din 2020 viceprimar al municipiului Bistriţa din partea USR. În ultimii patru ani s-a implicat în îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru bistriţeni şi are proiecte pentru dezvoltarea municipiului. USR este primul partid din care face parte şi înainte de a intra în politică a fost manager în cadrul unei companii multinaţionale.

 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.