Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a existat o discuţie între angajaţii din Guvern şi Alexandru-Mihai Ghigiu, şeful Cancelariei prim-ministrului, întrebat despre greva japoneză a lucrăritorilor din Executiv. El a adăugat că a promis că face un teambuilding, pentru că nu a apucat să cunoască toţi angajaţii din Guvern, însă după ce iese la pensie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am înţeles că au avut o discuţie cu şeful Cancelariei. Nu am apucat să cunosc pe toată lumea din Guvern. Am şi promis că poate fac un team building, dar după ce ies la pensie. Eu sunt un om foarte deschis şi am stat de vorbă cu fiecare categorie în parte”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre faptul că angajaţii din Guvern au intrat în grevă japoneză, vineri la Piatra Neam.

Angajaţii din aparatul de lucru al Guvenrului se află, vineri, în grevă japoneză şi au afişat anunţul „grevă japoneză” pe uşile birourilor din Palatul Victoria sau poartă banderole pe braţ, informează G4Media.ro.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.