OMV Petrom a anunţat achiziţia pachetului de 50% din cel mai mare portofoliu de proiecte eoliene din România şi totodată achiziţia integrală a societăţii ce deţine cea mai mare reţea de staţii de încărcare pentru vehicule electrice din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a oferit servicii de asistenţă juridică societăţii OMV Petrom în cadrul procesului de achiziţie a unui pachet reprezentând 50% din Electrocentrale Borzeşti şi a pachetului integral de acţiuni în societatea Renovatio Asset Management. Electrocentrale Borzeşti deţine proiecte din surse regenerabile cu o capacitate de aproximativ 1 GW, din care 950 MW eolian şi 50 MW fotovoltaic. Renovatio Asset Management deţine cea mai mare reţea de încărcare pentru vehicule electrice din România, cu peste 400 de puncte de încărcare.

Asistenţa a constat în realizarea raportului de tip „legal due diligence”, precum şi redactarea şi negocierea documentelor aferente celor două tranzacţii. Serviciile au inclus consultanţa juridică în vederea definirii cadrului de cooperare între OMV Petrom şi Renovatio cu privire la dezvoltarea de centrale fotovoltaice şi eoliene în următorii ani.

Echipa de avocaţi a fost coordonată de Cornel Popa (Partener), Silvana Ivan (Partener) şi Alexandra Pereş (Partener), precum şi Nisa Jecu (Managing Associate).

Ţuca Zbârcea & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocatură independente din România, activând cu succes în toate domeniile dreptului afacerilor. De asemenea, este cea mai bine cotată firmă de avocatură în directorul juridic Legal 500 EMEA, având prima poziţie în majoritatea ariilor de practică analizate. În general, Ţuca Zbârcea & Asociaţii este clasată în eşalonul superior al caselor de avocatură româneşti, fiind apreciată deopotrivă de clienţi şi confraţi pentru capacitatea de a oferi soluţii inovatoare, cât şi practice în domeniul juridic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.