Un atac ucrainean cu drone a provocat moartea unei femei şi a fiului său în vârstă de patru ani, care călătoreau cu o maşină, în regiunea Belgorod din sudul Rusiei, a declarat, vineri dimineaţă, guvernatorul regional, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viaceslav Gladkov a afirmat, pe Telegram, că una dintre cele câteva drone lansate spre regiune a lovit o maşină, în satul Oktyabrsky, omorând pe loc o femeie.

Fiul ei a murit în urma rănilor, după ce a fost dus la spital. Tatăl băiatului şi un bărbat care conducea maşina au fost răniţi, dar au supravieţuit.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Guvernatorul numit de Rusia în portul Sevastopol din Crimeea, anexată de Moscova în 2014, a afirmat că unităţile de apărare anti-aeriană au interceptat mai multe drone ucrainene deasupra oraşului. Guvernatorul Mihail Rzvozhaev a scris pe Telegram că nu sunt pagube.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.