Locul exact al prăbuşirii elicopterului care îl transporta pe preşedintele iranian Ebrahim Raisi, pe ministrul său de externe şi pe alţi oficiali a fost identificat, potrivit unui comandant militar din provincia Azerbaidjanul de Est, citat de agenţia de presă iraniană Tasnim, relatează TF1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urmă cu câteva minute, a fost primit un semnal de la elicopter şi de pe telefonul mobil al unui membru al echipajului aflat la locul prăbuşirii. În acest moment, plecăm cu toate forţele militare spre zona ţintă şi sper că vom da veşti bune populaţiei", a transmis sursa citată.

CNN, care citează agenţia de ştiri a statului iranian, IRNA, relatează, la rândul său, că echipaje militare se îndreaptă spre locul exact al prăbuşirii elicopterului care îl transporta pe preşedintele iranian Ebrahim Raisi. "Forţele militare se îndreaptă spre locaţie şi speră să primească veşti bune", a declarat un comandant local al Gardienilor Revoluţiei, citat de IRNA. 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.