Un copil de 8 ani din judeţul Sibiu a fost rănit, luni după-amiază, într-un accident rutier, după ce a intrat cu bicicleta într-o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Politistii rutieri intervin la un accident rutier produs pe o alee din zona străzii Doamna Stanca, din Şelimbăr. Pe fondul neatenţiei, în timp ce conducea o bicicletă, un minor în varsta de 8 ani, din mun. Sibiu, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în varsta de 39 de ani, din Şelimbar”, a transmis, luni, IPJ Sibiu.

La faţa locului au intervenit şi echipaje ale ISU Sibiu.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, au intervenit de urgenţă pe strada Doamna Stanca din Şelimbăr la un accident rutier pentru a acorda asistenţă medicală unui minor acroşat de un autoturism. Echipajele au acordat îngrijiri medicale băiatului în vârstă de 8 de ani, care era pe bicicletă. Acesta a fost transportat la CPU Luther, întrucât a suferit un traumatism toracic”, au transmis reprezentanţii ISU Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.