Un bărbat a lovit cu maşina un copac şi apoi a intrat cu atuovehiculul într-un spaţiu comercial, duminică dimineaţă, la Piatra Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La ora 05:51, pompierii au fost solicitaţi să intervină pe strada Dimitrie Leonida, în municipiul Piatra-Neamţ la un eveniment rutier. La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Piatra-Neamţ (patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD). Un autoturism (în care se afla doar conducătorul auto) a lovit un copac şi a intrat într-un spaţiu comercial”, transmite duminică ISU Neamţ.
Şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 57 ani, care a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD,  refuzând transportul la spital. 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea copacului de pe autoturism şi pentru scoaterea autoturismului din spaţiul comercial. 
De asemenea,au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.